Noutati :

Apa oprita si presiune scazuta in mai multe localitati din Timis. Lucrari de modernizare si intretinere a retelei de apa facute de Aquatim

6 aprilie, 2021 - 10:05 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim opreste furnizarea apei la mijlocul saptamanii intr-o localitate de langa Timisoara.

Echipele companiei vor actiona miercuri, intre orele 9 si 15 la Giarmata. In localitate se va pune in functiune noul grup de pompare de la Gospodaria de apa. Investitia din fonduri proprii Aquatim se ridica la valoarea de 70.000 lei plus TVA, grupul de pompare fiind compus din trei pompe, dintre care una de rezerva, si avand o capacitate de 40 metri cubi pe ora.

Pe perioada efectuarii lucrarilor, apa va fi oprita in localitate.

De miercuri pana vineri, intre orele 9 si 15, echipele se Aquatim vor actional si la Liebling pentru igienizarea retelei. Apa nu va fi oprita, insa presiunea la robinete va fi una scazuta in acest interval orar.

Tot miercuri, insa intre orele 9 si 14, se vor face spalari ale retelei de distributie la Silagiu.

Miercuri, joi si vineri, intre orele 9 si 14, echipele Aquatim vor spala reteaua si la Buzias. In niciunul dintre aceste cazuri nu va fi oprita apa pe durata lucrarilor, insa presiunea va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...