Apa oprita si presiune scazuta in mai multe localitati din Timis. Interventiile echipelor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa in trei localitati din judet.

Intreruperea este programata pentru vineri, 17 noiembrie. Apa va fi oprita intre orele 9 si 15 in Deta, Gata si Ghilad, pentru spalarea retelei.

Tot in 17 noiembrie se va efectua spalarea retelei de distributie in Cadar si Herendesti, iar pe 20 noiembrie, in Sacosu Turcesc, Sipet si Honorici. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...