Apa oprita si presiune scazuta aproape o zi intreaga in nordul Timisoarei. Interventie Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare a propriei retele de distributie si opreste apa joi in zona de nord a orasului.

Echipele companiei vor interveni pentru executarea unei conectari de conducte pe Calea Aradului, joi, intre orele 8 si 18. Lucrarile fac parte din „CL 12, Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei la Iulius Mall, in timp ce în zona Aradului presiunea va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.