Apa oprita sau presiunea scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie, iar echipele companiei vor merge in mai multe localitati din judet.

Zilele viitoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Ca urmare, pe 7 februarie, intre orele 7-16 se va intrerupe furnizarea apei in Dragsina, iar între orele 9-14 presiunea va fi scazuta în Padureni si Petroasa Mare.

De asemenea, pe 7 si 8 februarie, intre orele 8-15 presiunea va fi redusa in Ohaba-Forgaci.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...