Noutati :

Apa oprita sau presiune scazuta la robinete pe mai multe strazi din Timisoara si in doua localitati din judet

27 iulie, 2022 - 08:10 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare a retelei de distributie si opreste apa pe mai multe strazi.

Joi, 28 iulie, intre orele 03-22 vor avea loc lucrari de deviere a conductei DN 800mm, in cadrul proiectului „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în municipiul Timisoara, Traseu 5, Calea Bogdanestilor”. Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe bulevardul Cetatii (portiunea dintre strada Closca si Calea Bogdanestilor), Calea Bogdanestilor (portiunea dintre bulevardul Cetatii si Calea Circumvalatiunii), Suceava, Franyo Zoltan, Sibiu, Fagaras, Chisinau, Toplita, Sinaia, Piata Sfantul Nicolae, Sabin Dragoi, Nera si Bogdan Petriceicu Hasdeu.
In acelasi interval, presiunea va fi redusa pe strada Aprodul Movila, in zona Mircea cel Batran, Balta Verde si Horia.

Tot joi, intre orele 8-15, in Dragsina si Ohaba-Forgaci se va opri furnizarea apei pentru lucrari de mentenanta la statia de tratare, respectiv la pompa de foraj.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt indemnati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...