Apa oprita sau presiune scazuta la robinete, la Timisoara si in mai multe localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa la Timisoara si in unele localitati din judet.

Luni, 20 mai, intre orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada Avram Imbroane. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei la blocurile din zona UMT si magazinul Profi, iar la firma TRW presiunea va fi scazuta.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati. Pe durata lucrarilor, pe 20 mai, intre orele 9-14 se va opri apa in Nitchidorf, iar pe 21 mai, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Nitchidorf si Sipet. Pe 22 mai, intre orele 9-14 se va opri apa in Blajova, iar in acelasi interval orar presiunea va fi scazuta in Tormac. Pe 23 mai, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Blajova, iar in perioada 20-24 mai, zilnic intre orele 9-17 se va opri apa in Liebling.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.