Apa oprita sau presiune scazuta la robinete la Timisoara si in mai multe localitati din judet in zilele urmatoare. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si in saptamana care urmeaza. Echipele companiei vor actiona in mai multe localitati.

In perioada 15-19 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in Bazos, cartierul Ianculeasa si Petrovaselo se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie din Bazos. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in rest alimentarea cu apa va fi intrerupta.

Luni, 15 noiembrie, intre orele 9-14, pe strada Avram Imbroane se va executa o conectare de conducta. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strada Gheorghe Adam.

Tot luni, 15 noiembrie, intre orele 9-14, in comuna Lovrin se va intrerupe furnizarea apei din cauza lucrarilor de conectare a noii retele si de inlocuire a unei vane defecte.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta pe 15 si 16 noiembrie in Lugojel, pe 16 noiembrie in Sinersig si Ohaba-Forgaci, pe 17 noiembrie in Silagiu, pe 17 si 18 noiembrie in Gavojdia, pe 17, 18 si 19 noiembrie in Criciova si pe 19 noiembrie in Jena si Jabar.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...