Noutati :

Apa oprita sau presiune scazuta la robinete la Timisoara sau in localitati din judet. Programul interventiilor

18 iulie, 2021 - 04:50 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si va opri apa la Timisoara si in mai multe localitati din judet, saptamana viitoare.

Astfel, luni, 19 iulie, intre orele 9-18, la intersectia strazilor Maresal Constantin Prezan si Martir Vasile Balmus se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare a bulevardului Sudului si a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei catre consumatorii de pe strazile Maresal Constantin Prezan, portiunea dintre strazile Orion si Martir Vasile Balmus, si Martir Vasile Balmus, portiunea dintre strazile Orion si Maresal Constantin Prezan.

Tot luni, intre orele 9-15, la intersectia strazilor Sofia si Lisabona din Mosnita Noua se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Berlin, Lisabona, Londra, Monaco, Praga, Viena si Baku, iar in Mosnita Veche presiunea va fi scazuta.

Echipele Aquatim vor actiona saptamana viitoare si in alte localitati. Ca urmare, in perioada 19-23 iulie, zilnic intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Padureni, Altringen si Charlottenburg. Pe tronsonul unde se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in Bogda, Sintar si Comeat este posibil sa fie presiune scazuta.
Pe datele de 19 si 20 iulie, zilnic intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Izvin, pe strada Octavian Goga. Pe tronsonul unde se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in restul localitatii este posibil sa fie presiune scazuta.

Tot luni, intre orele 8-16, se va sista livrarea apei in Fadimac, iar pe 20 iulie, intre orele 8-16, se va opri apa in Ohaba Lunga.

De asemenea, in prima zi a saptamanii, intre orele 9-15, se va opri apa in Ciacova, pentru mutarea a doua camine de vane din zona Culei turcesti. Lucrarea face parte din procesul de modernizare a cladirii respective si este executata de firma contractata de primaria Ciacova.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...