Apa oprita sau presiune scazuta la robinete la Timisoara, dar si in mai multe localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie, iar echipele companiei vor lucra atat in Timisoara, cat si in localitati din judet.

CITESTE SI: Istoria in imagini. 50 de ani de Orizont, sarbatoriti la Timisoara printr-o expozitie foto 

Luni, 13 noiembrie, intre orele 8-17 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrarile fac parte din proiectul CL12-Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe strada Aurel Popovici, intre Bulevardul Take Ionescu si strada Bucuresti, si pe Bulevardul Take Ionescu, intre strazile Aurel Popovici si Mihail Kogalniceanu.

Marti, 14 noiembrie, intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe aceasta strada.

Tot pe 14 noiembrie, intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Bogdan Petriceicu Hasdeu si Aprodul Movila. Lucrarile fac parte din proiectul CL12-Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 1, iar pe durata lor se va opri apa pe strazile Sibiu, Chisinau, Sinaia, Fagaras, Doamna Chiajna, in timp ce presiunea va fi redusa in zonele Blascovici si Dimitri Ivanovici Mendeleev.

Pentru lucrari de spalare a retelelor de distributie si a bazinelor de inmagazinare, pe 13 noiembrie, intre orele 8-16 se va opri apa in Faget, iar intre orele 9-14, in Colonia Mica, in timp ce intre orele 9-16 presiunea va fi scazuta in Izvin, Bazos, Petrovaselo si in cartierul Ianculeasa din Recas.

Pe 14 noiembrie, intre orele 4-12 se va opri apa in Gataia, iar in saptamana 13-17 noiembrie, zilnic intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Pischia.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...