Noutati :

Apa oprita sau presiune scazuta la robinete, la inceput de saptamana, la Timisoara si in judet. Programul interventiilor Aquatim

6 iunie, 2021 - 05:39 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si va opri apa atat la Timisoara, cat si in judet in unele localitati. In altele presiunea va fi scazuta la robinete.

Luni, echipele Aquatim vor lucra pentru repozitionarea conductei DN 315mm in apropierea canalului betonat si se va intrerupe furnizarea apei in Mosnita Noua si mosnita Veche. Lucrarile fac parte din proiectul de largire la 4 benzi de circulatie a drumului Timisoara – Mosnita Noua.

Tot luni, intre orele 8 si 16 se va opri livrarea apei la Farasesti, in timp ce intre 8 si 12, la Dragsina, presiunea va fi scazuta la robinete.

Marti, 8 iunie, intre orele 9-17, se va executa o legatura de conducta la intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu si Sudului, in Timisoara. Pe durata lucrarilor se va intrerupe apa pe strada Cerna, Liviu Rebreanu nr. 173-175 si la centrul Aletheia.

Tot saptamana viitoare, din 7 pana in 11 iunie, presiunea va fi scazuta la robinete zilnic la Sannicolau Mare, intre orele 9 si 15. In acelasi interval orar, se va opri furnizarea apei in zilele de 7 si 8 iunie la Ivanda, iar intre 9 si 11 iunie la Rudna. Operatiunile sunt necesare pentru spalarea retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...