Apa oprita sau presiune scazuta la robinete la inceput de saptamana in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere sau modernizare a propriei retele de distributie si are programate mai multe interventii la inceput de saptamana.

Luni, 20 martie, intre orele 11-13, in Buzias vor avea loc lucrari la stasia de ridicare a presiunii. Pe durata interventiei se va intrerupe furnizarea apei pe strada Florilor, in zona de blocuri.

Marsi, 21 martie, intre orele 8-15 se va efectua conectarea noului sistem de alimentare cu apa a localitatii Dragoiesti. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei in Ficatar.

Tot pe 21 martie, intre orele 9-16 se va opri furnizarea apei in Rausi pentru spalarea retelei de distributie. Din aceeasi cauza, pe 22 martie, in acelasi interval orar se va sista livrarea apei in Sanmartinu Maghiar.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceeste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...