Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in Timis la inceput de saptamana. Interventiile Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere ale retelei de distributie si la inceputul saptamanii viitoare.

Astfel, luni si marti, zilnic intre orele 9-16, pe strada Morii din localitatea Giarmata se va executa trecerea bransamentelor de pe conducta de otel pe conducta de polietilena. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Morii, Ardealul, Pobeda, Victoriei, Româna, Industriilor si Principala.

Luni, 6 martie, in intervalul orar 9-14, presiunea va fi scazuta in Vucova pentru lucrari de spalare la forajul de apa.

Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...