Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si in saptamana care urmeaza si va opri apa pe diferite tronsoane orare in mai multe localitati din Timis. In altele, presiunea va fi scazuta.

CITESTE SI: Gestul de mare omenie care i-a ajutat pe politistii locali sa o gaseasca pe o tanara ce pierduse o importanta suma de bani la un bancomat de langa Timisoara

Astfel, in perioada 28 septembrie – 1 octombrie, zilnic intre orele 9-15, in Petrovaselo si Bazos se va intrerupe furnizarea apei.

De asemenea, pe 28 septembrie, intre orele 8-16, se va sista livrarea apei in Balint si Targoviste, iar pe 29 septembrie, intre orele 8-16, in Bodo si Fadimac.

Tot pe 29 septembrie, intre orele 8-16, presiunea apei va fi scazuta in Faget, pe strazile Stefan cel Mare, Dorobantilor, Calea Bichigiului, Sebastian Olariu, Gheorghe Doja, George Cosbuc, Mihai Eminescu, Calea Lugojului, Drumul Gladnei si Spitalului.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...