Noutati :

Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

15 mai, 2022 - 07:45 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Echipele Aquatim vor actiona in saptamana viitoare in mai multe localitati din Timis.

CITESTE SI: Un oras mai curat. Misiune a politistilor locali alaturi de reprezentanti ai RETIM si ADID la Timisoara. Foto 

Astfel, in perioada 16 – 23 mai 2022, in intervalul orar 9 – 16, se va intrerupe alimentarea cu apa in mai multe localitati din judet, pentru efectuarea lucrarilor de spalare și igienizare a rezervoarelor de inmagazinare a apei, dupa urmatorul program:
in 16 mai – Uivar
in 17 mai – Rauti
in 18 mai – Otelec
in 19 mai – Sanmartinu Maghiar
in 23 mai – Pustinis

Luni, 16 mai si marti, 17 mai 2022, in  intervalul orar 09 – 14, se vor efectua spalari pe reteaua de apa din localitatea Lovrin. Este posibil ca in aceasta perioada presiunea sa fie scazuta.

De asemenea, miercuri, 18 mai , intre orele 23 – 02, se va opri furnizarea apei in localitatile Buzias si Bacova, pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta la reteaua de distributie.

In saptamana 16 – 20 mai 2022, intre orele 9-15, se va intrerupe zilnic alimentarea cu apa in localitatea Masloc, pentru efectuarea lucrarilor de spalare a retelei de distributie cu utilaje speciale, cu un amestec de apa si aer sub presiune.

Tot in perioada 16 – 20 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Giarmata, pentru lucrari de spalare a retelei de distributie, dupa urmatorul program:

luni, 16 mai – se va spala rezervorul de inmagazinare
marti, 17 mai – se va spala reteaua de distributie pe strada Batrana
miercuri, 18 mai – se va spala reteaua de distributie pe strada Noua
joi, 19 mai – se va spala reteaua de distributie pe strada Morii
vineri, 20 mai – se va spala reteaua de distributie pe strada Ardealul.

De asemenea, se vor efectua lucrari de spalare a retelelor de alimentare cu apa si in urmatoarele localitati:
16 mai, intre orele 8 – 15, in Buzias si Herendesti
in data de 17 mai, intre orele 8 – 15, in Buzias si intre 8:30 – 13, in Jena
in data de 18 mai, intre orele 8 – 15, in Bacova si intre 8:30 – 14, in Gavojdia.

Pe perioada desfasurarii lucrarilor, presiunea apei din aceste localitati va fi redusa.

In data de 17.05, in intervalul orar 8 – 15, presiunea apei din localitatea Stiuca va fi redusa, in vederea derularii unor lucari de mentenanta la foraj.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...