Noutati :

Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

11 mai, 2022 - 08:33 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea, iar echipele companiei vor actiona in mai multe localitati din judet in zilele care urmeaza.

Astfel, joi, 12 mai, intre orele 8:30 – 13, in localitatea Ficatar, presiunea apei va fi scazuta pentru spalarea retelei de distributie.

Tot joi, intre orele 9 – 14, pe strazile Andrei saguna, Bisericii si Marasti din localitatea Buzias, se va intrerupe furnizarea apei pentru efectuarea lucrarilor de cuplare a conductelor noi la reteaua existenta.

O alta interventie este programata intre orele 9 – 15, cand se va intrerupe furnizarea apei pe str. Siemens din Timisoara, pentru a conecta o conducta noua la reteaua existenta (vor fi afectate companiile Saguaro Technology si Elbromplast).

Tot joi, intre orele 9 – 17, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Giarmata, pentru spalarea rezervorului de inmagazinare.

Vineri, 13 mai, in localitatea Silagiu presiunea apei va fi redusa intre orele 8:30 – 13, pentru spalarea retelei de distributie, iar intre orele 9 -15, se va intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Giarmata, pentru spalarea retelei de distributie de pe str.Viilor.

Vineri 13 mai, intre orele 9-17, se intrerupe furnizarea apei in localitatea Masloc pentru lucrari de spalare a bazinului de inmagazinare.

De asemenea, tot vineri, intre orele 9-15, se intrerupe furnizarea apei in localitatea Sag pentru lucrari de mentenanta a statiei de tratare a apei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...