Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile la propria retea de distributie si va opri apa in mai multe localitati din Timis. In altele presiunea apei va fi una scazuta.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitați. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 8-15, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta pe 9 noiembrie in Ohaba-Forgaci si Boldur, pe 10 noiembrie in Petroasa Mare si Cheveresu Mare, pe 11 noiembrie in Dragsina, iar pe 12 noiembrie in Colonia Pini 2 si Vucova.

De asemenea, in perioada 10-12 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in localitațile Bazos, Petrovaselo si in cartierul Ianculeasa se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distribuție din Bazos. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in rest alimentarea cu apa va fi intrerupta.

Miercuri, 10 noiembrie, intre orele 9-12, se va opri furnizarea apei in Buzias, pe strada Avram Iancu – partial, din cauza lucrarilor de conexiune a noii retele in caminele de vane.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...