Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie, iar echipele companiei vor interventi in mai multe localitati in acest final de saptamana si la inceputul celei care urmeaza.

Zilele viitoare se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati. Ca urmare, pe 8 decembrie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Deta, iar pe 11 si 12 decembrie, zilnic intre orele 8-16, in Cenad presiunea va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...