Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Echipele Aquatim au programate vor actiona in zilele care urmeaza in mai multe localitati din judet pentru lucrari de intretinere a retelei de distributie.

Joi, 9 noiembrie, intre orele 8-17 vor avea loc lucrari de mentenanta la Statia de Tratare a Apei din Hitias. Pe durata lucrarilor se va opri apa in localitatile Racovita, Ficatar si Hitias.

Tot pe 9 noiembrie, intre orele 9-14, in localitatea Traian Vuia se va efectua spalarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

Vineri, 10 noiembrie, intre orele 9-15 se va efectua spalarea retelei de distributie din localitatile Iosif si Pădureni. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 9-14, dupa urmatorul program: pe 9 noiembrie in Stiuca si Herendesti, iar pe 10 noiembrie in Olosag. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...