Apa oprita sau presiune scazuta la robinete, in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie, iar echipele companiei vor actiona in mai multe localitati la inceput de saptamana.

Se vor face lucrari de spalare a retelei de distributie si rezervoarele de inmagazinare.

Ca urmare, pe 29 mai, intre orele 8-17 se va intrerupe furnizarea apei in Sipet, iar intre orele 8-10 se va opri apa in Buzias, pe strazile Republicii, Soimilor, Garlei si Eroilor.

Tot pe 29 mai, intre orele 8-15 presiunea va fi scazuta in Silagiu.

Pe 30 mai, intre orele 8-17 se va opri furnizarea apei in Vucova, iar in acelasi interval orar presiunea va fi scazuta in Sipet.

Pe 31 mai, intre orele 8-15 presiunea va fi scazuta in Vucova si Silagiu.

In perioada 29-31 mai, zilnic intre orele 9-15, in Remetea Mare se va opri furnizarea apei.

Tot intre 29-31 mai, zilnic intre orele 9-17, in Sag presiunea va fi scazuta pentru efectuarea de probe tehnologice la Gospodaria de Apa din localitate.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...