Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis, la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere sau modernizare a propriei retele de distributie si va opri apa in mai multe localitati in diferite intervale orare. In altele, presiunea va fi scazuta.

Luni, 14 noiembrie, între orele 10-16 se va întrerupe furnizarea apei în Mosnita Veche si Mosnita Noua, pe strazile Amsterdam, Viena, Monaco, Lisabona, Praga, Zagreb, Tirana, Baku si Vatican pentru executarea unei legaturi de conducta pe strazile Politetii si Berlin.

In zilele de 14, 15 si 16 noiembrie, intre orele 9-16 se va opri furnizarea apei in Giarmata, pe strazile Morii, Ardealul, Garii, Pobeda, Victoriei, Romana, Industriilor si Principala pentru trecerea bransamentelor de pe conducta de otel pe conducta de polietilena.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie, între 14-16 noiembrie, zilnic intre orele 9-15 se va întrerupe alimentarea cu apa in Ianova, iar pe 15 noiembrie, intre orele 9-13 se va opri apa in Faget, pe strazile Calea Bichigiului, Stefan cel Mare, Gheorghe Doja, George Garda, Vasile Alecsandri si Closca.

Tot luni, 14 noiembrie, între orele 9-15, în localitatile Tormac si Cadar se vor efectua spalari ale retelei de distributie. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...