Noutati :

Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis in zilele urmatoare. Programul interventiilor Aquatim

24 mai, 2022 - 08:46 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie in mai multe localitati din Timis.

CITESTE SI: Primarul Dominic Fritz mai scapa de o bataie de cap. Desfiinteaza Serviciul de Crese si il muta la Inspectoratul Scolar Timis. Directorii raman fara locuri de munca 

Astfel, joi, 26 mai, intre orele 8 si 15 presiunea apei va fi scazuta la Sinersig, iar intre orele 8 si 13, la Jabar.

Vineri, 27 mai, apa va fi oprita la Vucova intre orele 7 si 17.

Va reamintim, echipele companiei vor actiona si in zilele urmatoare.

Astfel, in perioada 24-26 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe zilnic alimentarea cu apa in localitatea Giarmata dupa urmatorul program:
– pe 24 mai, pe strazile Iohani si Traian Vuia
– pe 25 mai, pe strazile Tinerilor, Tineretului, Investitorilor si Concesionarilor
– pe 26 mai se va verifica reteaua de distributie

Miercuri, 25 mai, presiunea va fi scazuta in Boldur intre orele 8-14.

De asemenea, in perioada 24-27 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe zilnic alimentarea cu apa in localitatea Remetea Mare.

Joi, 26 mai, intre orele 8-19, in Timisoara, pe strada Orion la intersectiile cu strazile Sirius, Aleea Icar si Martir Vasile Balmus se vor executa conectari de conducte.
Pe durata lucrarilor se va intrerupe apa pe strazile Orion, Martir Vasile Balmus, Oglinzilor, Aleea Martir Eugen Nagy, Astrilor, Aleea Azurului, Sirius, Aleea Icar, precum si la scoala Gimnaziala nr. 30, Statia Electrica, Cabinetul Medical Dr. Crisan Dan, Policlinica Iasis si la Punctele Termice 91, 92 si 93.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...