Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis in acest final de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele si opreste apa intr-o localitate din judet. In alte cinci, presiunea la robinete va fi scazuta.

Echipele Aquatim vor interveni vineri, intre orele 9 si 15, la Sacalaz pentru executarea unei cuplari la reteaua existenta in vederea finalizarii proiectului “Extinderea retelei de alimentare cu apa potabila in zona pavilioanelor din localitatea Sacalaz”.

Echipele Aquatim vor interveni si pentru spalarea si igienizarea retelei in mai multe localitati dupa urmatorul program: pe 24 septembrie, intre orele 9-13, in Ohaba-Forgaci, iar intre orele 8-12, in Herendesti si Criciova.
Pe 27 septembrie, intre orele 8-12, in Tormac, iar pe 28 septembrie, intre orele 8-12, in Sipet. Pe durata lucrarilor, presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...