Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie, iar in unele localitati din judet apa va fi oprita, in timp ce in altele presiunea va fi scazuta la robinete.

Miercuri, 31 ianuarie, intre orele 10-11 se va intrerupe furnizarea apei in Buzias pentru lucrari de mentenanța la stația de repompare.

Tot din cauza unor lucrari de mentenanța, intre orele 10-13 se va opri apa in Jdioara, in timp ce presiunea va fi scazuta in Criciova si Ciresu.

La aceeasi data, intre orele 9-14 presiunea va fi redusa in Bacova si Dragsina pentru lucrari de spalare a rețelei de distributie.

Joi, 1 februarie, intre orele 9-17 se va întrerupe furnizarea apei in Mosnita Veche pentru executarea unei conectari de conducte la intersectia DJ595D cu strada Constructorilor.

Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...