Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele, iar echipele companiei vor actiona in mai multe localitati din judet in zilele care urmeaza.

Pentru lucrari de spalare a retelelor de distributie si a bazinelor de inmagazinare, pe 15 noiembrie, intre orele 8-16 se va opri apa in Surducu Mic, intre orele 9-14, in Belint si Chizatau, intre orele 9-15, in Livezile si Dolat, intre orele 9-16 presiunea va fi scazuta in Izvin, Bazos si Petrovaselo, iar pe 16 noiembrie, intre orele 9-15 se va furnizarea apei in Padureni.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...