Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retea de distributie si lasa fara apa un oras din Timis.

Echipele companiei vor interveni joi la Recas pentru lucrari de mentenanta la statia de tratare a apei.

Astfel, intre orele 9 si 15 furnizarea apei va fi intrerupta in oras.

Joi, 21 octombrie, intre orele 8-16, se va opri furnizarea apei in Buzias, pe strazile Avram Iancu si Ion Vidu, pentru executarea unor lucrari de investiții.

Vineri, 22 octombrie, se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati. Ca urmare, intre orele 8-16 se va intrerupe furnizarea apei in Belint, iar in Sanovita si Ghizela presiunea apei va fi scazuta.

Vineri, 22 octombrie, intre orele 9-15, in comuna Padureni se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie.

La reluarea alimentării cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...