Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa mai multe ore in diferite localitati din Timis in zilele care urmeaza.

CITESTE SI: 12 medalii de aur pentru pugilistii de la LPS Banatul Timisoara la un turneu international. Unul dintre sportivi a luat aurul si la Cupa Romaniei. Foto 

Astfel, joi, intre orele 9-16 se va intrerupe furnizarea apei in Bencecu de Jos pentru lucrari la Statia de Tratare.

Tot joi, intre orele 9-15 presiunea va fi scazuta in Victor Vlad Delamarina pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

Vineri, 29 martie, intre orele 12-16 se va intrerupe furnizarea apei in Hitias, Racovita, Dragoiesti si Ficatar pentru lucrari de modernizare a Statiei de Tratare din Hitias.

Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.