Apa oprita sau presiune scazuta in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de furnizare, astfel ca va opri apa pe anumite intervale orare in unele localitati, in timp ce in altele doar va fi scazuta presiunea.

CITESTE SI: Sute de locuinte raman fara gaz o zi intreaga, la Timisoara. Lista strazilor pe care au loc intreruperile 

Prima interventie este programata, joi, intre orele 9 si 14, la Faget. Reteaua va fi spalata si dezinfectata pe strazile Sebastian Olariu, Stefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea Spitalului si Gheorghe Doja. Ca tare, presiunea va fi scazuta.

Tot joi, intre orele 8 si 16, vor fi spalate si igienizate atat rezervorul, cat si reteaua in Balint. Pe durata efectuarii lucrarilor furnizarea apei va fi oprita.

O alta interventie este programata joi, tot intre orele 8 si 16 la Voiteg. Aici se vor face lucrari de reabilitare a retelei de distributie, iar apa va fi intrerupta. Echipele Aquatim vor racorda trei strazi importante la retea.

Vineri, echipele companiei vor merge la Sacosu Turcesc pentru igienizarea bazinului de inmagazinare a apei. Presiunea va fi scazuta in localitate intre orele 8 si 16.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu o foloseasca in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...