Apa oprita pe mai multe strazi din Timisoara si in localitati din judet, la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele iar echipele companiei vor actiona la Timisoara, dar si in localitati din judet.

Luni, 25 martie, intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Eneas si Ulpia Traiana. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Eneas si Ulpia Traiana, in timp ce presiunea va fi scazuta in zonele Steaua, Dambovita si Calea sagului.

De luni, 25 martie, ora 22, pana marti, 26 martie, ora 5, pe Bulevardul Take Ionescu colt cu Piata Badea Cartan se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Take Ionescu – portiunea dintre strazile Enric Baader si Piata Badea Cartan -, inclusiv la sediul STPT.

Pe 25 martie, intre orele 9-16 se va intrerupe alimentarea cu apa in Mosnita Noua, pe strazile Oslo, Berna, Atena, Paris, Roma, Madrid, Lisabona, Amsterdam si Sofia, pentru executarea unei conectari de conducta la intersectia strazii Sofia cu DJ 592.

In aceeasi zi, intre orele 9-15 se va opri apa in Giarmata, pe strazile Industriilor si Sperantei, pentru executarea unei conectari de conducta la intersectia celor doua strazi.

Si tot luni, intre orele 9-11 se va opri apa in Buzias, pe strazile Timisului si Semenicului, pentru lucrari la reteaua de distributie.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati. Pe durata lucrarilor presiunea va fi scazuta, dupa cum urmeaza: pe 25 martie, intre orele 9-14, in Nitchidorf, Sacosu Turcesc, Zgribesti si Boldur si, intre orele 9-15, in Ghilad, iar marti, 26 martie, intre orele 9-15, in Gad.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.