Apa oprita pe mai multe strazi din Timisoara. Interventie a echipelor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a propriei retele de distributie si opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara.

Vineri, 9 februarie 2024, intre orele 9-15 se va executa o cuplare de conducta la intersecția strazilor Batania cu Levanțica. Lucrarea face parte din proiectul CL12 – Execuție retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata ei se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Batania, Levantica, Pindului, Campului, Torac, Apateu, Garabet Ibraileanu, Efta Botoca, Ion Cristoreanu, Mariana Draghicescu,Vasile Crețu, Aurelia Fatu Radutu, Ion Luca Banateanu, Caprioarei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...