Apa oprita pe mai multe strazi din Timisoara, in acest final de saptamana

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie pentru lucrari de modernizare sau intretinere.

Vineri, 2 septembrie, intre orele 9-15, pe Calea Stan Vidrighin se va executa o legatura de conducta. Pe durata lucrarilor se va intrerupe apasi vor fi afectate un magazin din zona si blocurile din spatele acestuia.

De asemenea, in intervalul orar 9-16 vor avea loc lucrari si pe Bulevardul Corneliu Coposu, la intersectia cu strada Delfinului, si se va opri apa pe strazile Barbu Iscovescu, Intrarea Roma si Bulevardul Corneliu Coposu.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.