Apa oprita o zi intreaga pe mai multe strazi din Timisoara

TIMISOARA. Echipele Aquatim vor face lucrari joi intr-o intersectie din Timisoara, iar apa va fi oprita pe mai multe strazi.

Angajatii companiei vor executa doua conectari de conducte la intersectia strazilor Sfintii Apostoli Petru si Pavel si Holdelor.

Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor, intre orele 8 si 20, se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Sfintii Apostoli Petru si Pavel, Holdelor si Silistra, in timp ce presiunea va fi scazuta in zonele Ion Ionescu de la Brad si Lipovei.

Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomandam clientilor sa nu foloseasca apa în scopuri menajere, pâna la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.