Apa oprita mai multe ore la Timisoara, presiune scazuta intr-o localitate din judet. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele de distributie si in aceasta saptamana si opreste apa la Timisoara.

Joi, 7 septembrie, intre orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersectia Caii Torontalului cu strada Grigore Alexandrescu. Lucrarile fac parte din „CL 12, Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Grigore Alexandrescu (intre Calea Torontalului si Calea Aradului), George Ardelean, Johann Wolf, Martin Gemeinhardt, Ioan Anton, Vasile Loichita, Nicolae Table, Ion Flueras, Pelbartus, Augustin Coman, pe toate strazile din zona Metro 2, precum si la Parcul Industrial, Clinica Centrul inimii Rocordis, Metro 2, Agil, Registrul Auto si Lidl.

Tot pe 7 septembrie, in acelasi interval orar, 8-20, se va executa o conectare de conducte si la intersectia strazii Amurgului cu Calea Aradului. Lucrarile fac parte din „CL 12, Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor consumatorii nu vor fi afectati.

Marti, 5 septembrie, intre orele 8-13 se va efectua spalarea retelei de distributie in Gavojdia. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta in localitate.

Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...