Apa oprita mai multe ore la Timisoara. Interventii la retea facute de echipele Aquatim

TIMISOARA. Echipele de interventie ale Aquatim vor actiona in acest final de saptamana la Timisoara.

Pe 10 martie, de la orele 22 si pana pe 11 martie la ora 7, in intersectia strazii Gheorghe Lazar cu Circumvalatiunii vor avea loc lucrari la reteaua de distributie. Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe strazile Gheorghe Lazar (intre Gheorghe Dima si Circumvalatiunii), Circumvalatiunii (intre Gheorghe Lazar si Zborului), Pictor Ion Zaicu, Borsec, Franz Liszt, Nikolaus Berwanger, la Punctele Termice de pe strazile Borsec si Gheorghe Lazar, precum si la sediul Aquatim, blocul Fructus, liceul Lenau, DM, Directia Generala Regionala a Finantelor, Deltatel si City Business Center.

De asemenea, presiunea va fi scazuta pe Gheorghe Lazar (între Gheorghe Dima si Piata Unirii).

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...