Apa oprita mai multe ore la Timisoara. Interventia echipelor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a retelei si lasa fara apa mii de timisoreni.

Echipele companiei vor actiona joi, 25 mai, pentru o conectare de conducte la intersectia strazilor Aristide Demetriade si Divizia 9 Cavalerie.

Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Divizia 9 Cavalerie, Olanda, Amurgului, Martir Silviu Motohon, Gheorghe Leahu, Albinelor, Rasaritului, Linistei, Martir Dan Carpin, Calea Aradului, Ion Ionescu de la Brad, Calea Sever Bocu, la punctele termice de pe strazile Olanda si Albinelor, precum si la diferie firme din aceasta zona a orasului.

Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...