Apa oprita la Timisoara si presiune scazuta intr-o localitate din judet

TIMISOARA. Echipele Aquatim vor fi si in aceasta saptamana in teren pentru a face lucrari de intretinere sau modernizare a retelei de distributie.

Astfel, marti, intre orele 9-13, in localitatea Remetea Mare se va efectua spalarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor exista posibilitatea ca presiunea apei sa fie scazuta.

Marti, 15 iunie, intre orele 9-17, la intersectia strazilor Maresal Constantin Prezan si Orion se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare si extindere la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei catre consumatorii de pe strazile Maresal Constantin Prezan, Martir Vasile Balmus, Oglinzilor si Orion.

Joi, 17 iunie, intre orele 9-17, pe strada Maresal Constantin Prezan nr. 101 si 125 se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare si extindere la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Maresal Constantin Prezan, portiunea dintre Sudului si Orion si Martir Vasile Balmus.

Va reamintim ca, incepand de luni, 14 iunie, pana vineri, 18 iunie, apa va fi oprita zilnic intre orele 9 si 15 la Giulvazi pentru splarea retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...