Apa oprita la Timisoara si presiune scazuta intr-o localitate din judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara. Lucrari se vor face si in localitati din judet.

Astfel, marti, 20 decembrie, intre orele 8-18, la intersectia strazilor Popa Sapca si Constantin Brancusi se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul “Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Popa Sapca, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brancusi, Martir Sebastian Iordan (inclusiv la Punctul Termic), precum si la Clinica de chirurgie oro-maxilo-faciala.

In 19 si 20 decembrie, intre orele 8-16, in Ohaba-Forgaci se va efectua spalarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...