Apa oprita la Timisoara si presiune scazuta in mai multe localitati din judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere si modernizare a propriei retele de distributie, iar echipele companiei vor actiona atat la Timisoara, cat si in localitati din judet.

CITESTE SI: Razie de proportii la Timisoara. Dosare penale si amenzi de aproape 10.000 de euro 

Marti, 20 februarie, intre orele 8-18 se vor executa trei conectari de conducte pe Bulevardul Take Ionescu, la intersectie cu strazile Tapia, Infratirii si la numarul 57. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Bulevardul Take Ionescu, Tapia, Infratirii, Zimbrului, Titan, Alexandru Golescu, Enric Baader si la Punctul Termic de pe strada Nicu Filipescu.

Tot pe 20 februarie, între orele 9-14 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Barzava si Vidin. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 1, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strazile Barzava, Veronica Micle, Zorile, Vidin, Ioan Negulici, Semicerc, Bachus, Corina Irineu si Lisabona.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta, dupa cum urmeaza:
pe 19 si 20 februarie, intre orele 8-15, in Sinersig si Jena
in perioada 19-22 februarie, intre orele 9-16, in Dragsina
pe 20 si 21 februarie, intre orele 8-15, in Lugojel si Jabar
pe 21 februarie, intre orele 9-12, in Cadar
pe 21 si 22 februarie, între orele 8-15, in Ohaba-Forgaci si Gavojdia.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.