Apa oprita la Timisoara si intr-o localitate din judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare si intretinere a retelei de distributie, iar la inceputul saptamanii viitoare va intrerupe apa in Timisoara si intr-o localitate din judet.

CITESTE SI: Se opreste curentul pe mai multe strazi din Timisoara, dar si din judet. Lista cu intreruperile din zilele viitoare

Prima interventie este programata luni, intre orele 10 si 16 in incinta Uzinei de Apa. Aici se va executa o legatura de conducta. Lucrarea face parte din proiectul de reamplasare a conductei de alimentare a cartierului Plopi, iar pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei în acest cartier.

Tot luni, dar intre orele 9-16, in localitatea Uivar se va efectua spalarea si igienizarea rezervorului de inmagazinare si a retelei de distributie. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

Marti, intre orele 9-18, echipele Aquatim vor executa o legatura de conducta la intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu si Sudului. Pe durata lucrarilor, pe portiunea dintre strazile Aries si Orion a bulevardului Liviu Rebreanu presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...