Noutati :

Apa oprita la Timisoara si intr-o localitate din judet la inceput de saptamana

27 martie, 2022 - 05:31 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere ale retelei si va opri apa la Timisoara si in judet.

Luni, in intervalul orar 9-17, se va executa o conectare de conducte in cadrul proiectului „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in municipiul Timisoara, Traseu 5, Calea Bogdanestilor”. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe Calea Bogdanestilor (porțiunea dintre strazile Razboieni si Cassian Munteanu) si la careul de blocuri de pe Calea Bogdanestilor nr. 181.

Tot luni, intre orele 8-16, in localitatea Bodo se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie si a rezervorului de inmagazinare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquati recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...