Apa oprita la Timisoara si intr-o localitate din judet la inceput de saptamana. Unde intervin echipele Aquatim

TIMISOARA. Aqatim continua interventiile la propria retea de distributie si este nevoita sa opreasca apa atat la Timisoara, cat si intr-o localitate din judet.

CITESTE SI: Salon international de inventii si inovatii organizat de Universitatea de Stiintele Vietii din Timisoara 

Luni, 15 mai, intre orele 8-22, pe Calea Aradului se va executa o deviere de conducta. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe Calea Aradului (intre nr. 18 si 24) si pe Calea Sever Bocu (intre nr. 1 si 23).

In perioada 15-19 mai, zilnic între orele 9-15, in Remetea Mare se va opri furnizarea apei pentru spalarea retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...