Apa oprita la Timisoara si intr-o localitate din judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim face interventii de modernizare a retelei la inceput de saptamana si va opri apa mai multe ore la Timisoara si intr-o localitate din judet.

CITESTE SI: Actiune fulger la stapani de caini periculosi din Timis. Aproape 70 de pitbulli, bandogi sau rotweilleri neinreigistrati si fara cip. Au curs amenzile 

Astfel, luni, 6 februarie, intre orele 09-14, in Urseni se va opri furnizarea apei pe strada Leopardului pentru executarea unei legaturi de conducta la intersectia DJ 595D cu strada Leopardului.

Marti, 7 februarie, intre orele 04-19, la intersectia Bulevardului Cetatii cu strada Martir Petre Domasneanu se va executa o conectare de conducte si se va efectua trecerea de pe reteaua veche pe cea nou instalata pe Bulevardul Cetatii, tronsonul dintre strada Closca si Calea Bogdanestilor. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Bulevardul Cetatii, Horia, Balta Verde, Martir Petre Domasneanu, Mircea cel Batran si la Punctele Termice de pe strazile Amforei si Labirint. De asemenea, presiunea va fi redusa in toata zona.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...