Apa oprita la Timisoara si in mai multe localitati din judet. Programul intreventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa la Timisoara, dar si in diferite localitati din judet la inceput de saptamana.

Luni, 27 mai, intre orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revolutiei din 1989. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Intrarea Predeal – inclusiv la Punctul Termic -, Andrei Mocioni, Bulevardul Revolutiei din 1989 – pe portiunea dintre strazile Nicu Filipescu si Andrei Mocioni -, Academician Dimitrie Gusti si Splaiul Protopop Meletie Draghici – inclusiv la bransamentul ISHO care este alimentat din aceasta strada.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie, in perioada 27-29 mai, zilnic intre orele 9-15, in Giarmata Vii se va opri furnizarea apei pe strazile Pelicanului, Pescarusului, Rodiilor, Randunicii, Privighetorii, Cocorului, Ciocarliei, Lebedei si Berzei, iar in restul localitatii presiunea va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.