Apa oprita la Timisoara si in mai multe localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare la propria retea de distributie si opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara in saptamana care urmeaza.

Astfel, luni 21 noiembrie, intre orele 8-16 se va executa o cuplare de conducte la intersectia strazilor Virgiliu si Torac. Lucrarile fac parte din ”Proiectul CL13: Executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 3”, iar pe durata lor se va intrerupe apa pe strazile Torac, Virgiliu, Batania si Brigadierilor.

Marti, 22 noiembrie, intre orele 9-19 se vor executa doua legaturi de conducta pe strazile Timis si Teiului la intersectie cu strada Gheorghe Lazar. Lucrarile fac parte din ”Proiectul CL 12: Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va opri apa pe strazile Timis, Teiului, Amforei, Dropiei, Labirint, Intrarea Umbroasa si Calea Circumvalatiunii – portiunea dintre strazile Gheorghe Lazar si Burebista -, precum si la Punctele Termice cuprinse in careul de strazi Gheorghe Lazar, Bulevardul Cetatii, Calea Circumvalatiunii si Stelelor.

Miercuri, 23 noiembrie, intre orele 9-15 se va executa o cuplare de conducte la intersectia strazilor Stefan Procopiu si Calea Aradului. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Calea Aradului – portiunea dintre strazile Grigore Alexandrescu si Stefan Procopiu -, Stefan Procopiu, Horia Hulubei, Tristan Tzara, Marcel Iancu, Jupiter, Eugen Coseriu, la mai multe firme, dar si la Facultatea de Agronomie.

Joi, 24 noiembrie, intre orele 8-16 se va executa o cuplare de conducte pe strada Popa Sapca, in vederea alimentarii noului Campus Universitar. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe strazile Popa sapca, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncusi, Bucuresti, Martir Miroslav Todorov, Aleea Theodor Mihaly, Martir Sebastian Iordan si la Penitenciar.

In perioada 21-25 noiembrie se vor efectua spalari ale retelei de distributie in Dragsina, unde zilnic intre orele 8-15 se va inregistra presiune scazuta, si in Giarmata Vii, unde zilnic intre orele 9-15 se va opri furnizarea apei. De asemenea, pe 22 noiembrie, intre orele 9-14 se va opri apa in Temeresti.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...