Apa oprita la Timisoara si in localitati din judet. Unde intervin echipele Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie atat la Timisoara, cat si in localitati din judet.

Marți, 16 aprilie, intre orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Gavril Musicescu si Cercului. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor presiunea va fi scazuta in zonele Steaua, Calea Sagului si in Chisoda.

Miercuri, 17 aprilie, intre orele 9-17 se va intrerupe furnizarea apei in Petrovaselo pentru lucrari de spalare a rezervorului de inmagazinare.

Marti, 16 aprilie, intre orele 9-12 se va intrerupe furnizarea apei in Sacosu Turcesc pentru lucrari de mentenanta la Statia de Tratare a Apei.

Miercuri, 17 aprilie, intre orele 9-19 se vor executa doua conectari de conducte la intersectia strazilor Calea Sever Bocu si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, respectiv la intersectia strazilor Holdelor si Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor presiunea va fi scazuta in zonele Ion Ionescu de la Brad si Lipovei.

Miercuri, 17 aprilie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Sacalaz pentru lucrari de conectare a unei conducte pe strada IV.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati.

Astfel, pe 16 aprilie, intre orele 9-15 se va opri apa in Cheveresu Mare, iar intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Racovita.

Pe 17 aprilie, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Cheveresu Mare, Ficatar si Lugojel, iar intre orele 9-15 se va opri apa in Dragsina.

Pe 18 aprilie, intre orele 9-15 se va opri apa in Vucova, iar intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Dragsina, Hitias si Boldur.

Pe 19 aprilie, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Vucova si Jabar.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure.
Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.