Apa oprita la Timisoara si in localitati din judet. Interventiile echipelor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa atat la Timisoara, cat si in localitati din judet.

Miercuri, 8 noiembrie, intre orele 8-18, la intersectia strazilor Petru Rares si Dacilor se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din „Contractul de executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Rovine, Dacilor, Splaiul Nistrului, Zlatna, Bulevardul 3 August 1919, Abrud, Piata Romanilor, Ioan Dimitrie Suciu, Doctor Gheorghe Marinescu, Doctor Ernest Neumann, Academician Corneliu Miclosi, Profesor Dionisie Lintia, in zona Timocului, precum si la Punctele Termice de pe Timocului, Nistrului si Abrud.

In perioada 8-10 noiembrie, zilnic intre orele 8-15, in Boldur se vor efectua lucrari de mentenanta la rezervorul de inmagazinare. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta in localitate.

Pentru lucrari de spalare a retelelor de distributie, pe 7 noiembrie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Ciacova, iar pe 8 noiembrie, in acelasi interval orar se va opri apa in Cerna.

Spalarea retelei de distributie va fi facuta de echipele Aquatim si in alte localitati. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 9-14, dupa urmatorul program: pe 7 noiembrie in Cheveresu Mare, pe 8 noiembrie in Dragsina si Sarbova, pe 9 noiembrie in Criciova si Vucova, iar pe 10 noiembrie in Boldur. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...