Apa oprita la Timisoara si in localitati din judet. Interventiile Aquatim

TIMISOARA, Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa atat la Timisoara, cat si intr-o localitate din judet.

Astfel, joi, 20 iunie, intre orele 9-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Avram Imbroane, in dreptul sediului RETIM, iar in acelasi timp o alta interventie va avea loc la intersectia strazilor Aristide Demetriade si Divizia 9 Cavalerie. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei la firma RETIM, in timp ce la fabricile din zona presiunea va fi scazuta.

Tot pe 20 iunie, in intervalul orar 10-12 se va opri furnizarea apei in Capat pentru lucrari de mentenanta la forajul din localitate.

Vineri, 21 iunie, între orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in cartierul Aeroport pentru executarea unei conectari de conducte la intersectia strazii Aeroport cu Intrarea Eugen T. Marinescu.

Tot pe 21 iunie, intre orele 9-15 se va opri alimentarea cu apa in Mosnita Noua, pe strazile Ogorului, Porumbului, Orzului, Cosanzeana, Sanziana, Graului si Secarei, pentru executarea unei conectari de conducte pe strada Ogorului.

Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.