Apa oprita la Timisoara si in judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele si opreste apa la Timisoara inca din prima zi a saptamanii in mai multe zone.

Luni, 26 februarie, intre orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Mures si Meziad. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Meziad si Martir Dumitru Juganaru.

Tot luni, 26 februarie, intre orele 9-15 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Constantin cel Mare si Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Martir Silviu Motohon (intre Pomiculturii si Ecoului), Aleea Arcasilor, Perlei (intre Pomiculturii si Sfintii Apostoli Petru si Pavel), Calea Sever Bocu (intre Pomiculturii si Aleea Arcasilor), Constantin cel Mare (intre Pomiculturii si Sfintii Apostoli Petru si Pavel) si Ecoului, inclusiv la Punctul Termic.

Marti, 27 februarie, intre orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia Bulevardului Take Ionescu cu strada Nicu Filipescu. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Nicu Filipescu (inclusiv la Punctul Termic), Semenic, Dimitrie Paciurea, Nicolae Iorga, Doctor Alexandru Martha, precum si la bransamentul Prefecturii din strada Henri Coanda.

In perioada 26 februarie – 1 martie, zilnic intre orele 9-15, in Izvin se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.