Apa oprita la Timisoara si in judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa atat la Timisoara, cat si in judet.

Luni, 27 noiembrie, intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrarile fac parte din proiectul CL12-Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu intre strazile Aurel Popovici si Popa Sapca, Martin Luther, Popa Sapca, Piata Ionel I.C. Bratianu, Piata tepes Voda si la restaurantul Curtea Berarilor.

Tot luni, intre orele 8-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe aceasta strada, pe portiunea dintre strazile Ciocarliei si Tazlau.

De asemenea, pe 27 noiembrie, intre orele 9-16, in Giroc se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Neptun si Platanului. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe strazile Neptun, Ecoului, Visului, Ciresului, Vantului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Diminetii, Cometei, Artarului, Alunului, Frasinului, Uranus, Pluto, Jupiter, Rachetei, Cosmos, Garii, Satelitului, Astrilor, Cupidon, Gandului si Sperantei.

Marti, 28 noiembrie, intre orele 8-10, in Buzias, pe strada Eroilor, va avea loc o interventie la reteaua de apa. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe aceasta strada.

In perioada 27-29 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in Pischia se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

Tot intre 27-29 noiembrie, zilnic intre orele 8-14, presiunea va fi scazuta in Sacosu Turcesc pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...