Apa oprita la mijlocul saptamanii in doua localitati din Timis. Interventii Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa mai multe ore in doua localitati din Timis.

Miercuri, 22 mai, intre orele 8-16 se va intrerupe furnizarea apei in Belint, iar intre orele 9-14 se va opri apa in Gruni pentru lucrari de spalare a retelelor de distributie si a bazinelor de inmagazinare.

De asemenea, Aquatim a reprogramat lucrarile de spalare ce urmau sa fie facute la Nitchidorf pentru joi, 23 mai. Intre orele 9 si 14, furnizarea apei in localitate va fi oprita.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.