Apa oprita la mijloc de saptamana in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si opreste apa mai multe ore, in mai multe localitati din judet.

Miercuri, 29 martie, intre orele 8-15, in Buzias se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Avram Iancu, Florilor si Campului pentru lucrari la reteaua de distributie.
In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie in mai multe localitati. Ca urmare, pe 29 martie, intre orele 9-16 se va intrerupe furnizarea apei in Satchinez, iar pe 30 martie, in intervalul orar 9-16 se va opri apa in Hodoni.

La reluarea alimentarii in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...